Εθνικά Θέματα

Ο Ρούντολφ Ες στη Σκοτία-Γιατί;

2013-01-01 16:51

Ο Ρούντολφ Ες τα βάζει με Αμερικανούς και Σοβιετικούς

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου, με το οποίο ο υπαρχηγός του Χίτλερ Ρούντολφ Ες έφτασε στη Σκοτία...
10 Μαΐου 1941. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και κατ’ επέκταση, η πλειοψηφία του βρετανικού λαού πασχίζουν να εξηγήσουν αυτό που συνέβη στη Σκοτία σήμερα. Ένα γερμανικό αεροπλάνο συνετρίβη στο έδαφος.
Επιβάτης του ήταν ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του Χίτλερ, ο Ρούντολφ Ες, ο οποίος, τελικά διασώθηκε χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτο. Λέγεται πως έχει έρθει να διαπραγματευτεί συμφωνία ειρήνης.
Προφανώς η αποστολή του Ες είναι να πείσει τη Βρετανία να δεχτεί το μοίρασμα του κόσμου σε δυο σφαίρες επιρροής. Η Γερμανία ισχυρίζεται πως ο Ες ήταν παράφρων.
Πολλοί στη Βρετανία συμφωνούν, αλλά το μυστήριο αυτής της υπόθεσης παραμένει.
Από δημοσίευμα του τύπου της εποχής...Διαγγελέας.

 
συνέντευξη στον εκδότη του γερμανικού ΝΕΧUS, Τhomas Kirschner  
 
 Ο Ρούντολφ Ες τα βάζει με Αμερικανούς και Σοβιετικούς

Douglas Dietrich (D.D): Τότε εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Ρούντολφ Ες, που πέταξε στη Βρετανία με σκοπό να πει στους Βρετανούς ότι η γερμανική έρευνα για τους ηλεκτρονικούς
υπολογιστές δεν σημείωνε καμία απολύτως πρόοδο με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση.
 
Τ.Κ.: Νόμιζα ότι πέταξε για να κάνει μια πρόταση ειρήνης Douglas Dietrich  (D.D): Εννοείς μια πρόταση προς τη βρετανική μοναρχί να τα βρει με το Τρίτο Ράιχ; Σίγουρα όχι. Πήγε για να πε σει τη Βρετανία να προτείνει ειρήνευση.

Τ.Κ.: Έχω μία τελείως διαφορετική ιστορία στο μυαλό μου Για πες μας, εσύ τι γνωρίζεις γι' αυτό;
Douglas Dietrich (D.D): Ο Ες κατάφερε να πείσει τους Βρετανούς ότι έπρεπε να μιλήσει στους Αμερικανούς, γιατί είχε μάθει για την τεχνολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών το Μάρτιν Μπάρμαν: ότι η εξέλιξη των υπολογιστών του Τρίτου Ράιχ δεν πήγαινε καθόλου καλά και ότι οι Αμερικανοί ήταν πολύ μπροστά με τους δικούς τους υπολογιστές. Έτσι, οι Βρετανοί τον μετέφεραν αεροπορικώς στη ΗΠΑ και από τότε κανείς δεν άκουσε τίποτε γι' αυτόν στ Βρετανία.
Υποτίθεται ότι οι Βρετανοί τον είχαν φυλακίσει, αλλά στην πραγματικότητα αυτός που παρουσίασαν ήτα ένας φτωχός, διανοητικά άρρωστος άνδρας, Γερμανό υπήκοος, που έμοιαζε πολύ με τον Ες - κάποιος που είχαν συμμαζέψει σε ένα μπλόκο στην Ευρώπη μετά τη παύση των εχθροπραξιών. Ο γιος του Ες, η πρώην γραμματεύς του κι όλοι όσοι κλήθηκαν να τον αναγνωρίσου είπαν ότι αυτός ο άνδρας δεν ήταν ο Ρούντολφ Ες.

Τ.Κ.: Αυτά αναφέρονταν στα έγγραφα που κατέστρεφες; Douglas Dietrich (D.D): Βεβαίως! Τελικά, αυτός ο άνδρας σκοτώθηκε.  όχι επειδή υπήρχε φόβος ότι θα μιλούσε, αλλά γιατί όλοι οι άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν ήταν ο πραγματικός Ες, θα έπαυαν πλέον να ασχολούνται μαζί του.
 
Τ.Κ.: Επομένως τι απόγινε ο πραγματικός Ρούντολφ Ες; Douglas Dietrich (D.D): Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στις ΗΠΑ, όπου μίλησε με τον Βάνεβαρ Μπους και ξεγέλασε τους Αμερικανούς, κάνοντας τους να υποτιμήσουν διάφορα θέματα που είχαν σχέση με τη ναζιστική πολεμική μηχανή Τελικά πίστεψαν πολλά από όσα έλεγε. Παραπλανήθηκαν, ειδικά στο θέμα της ικανότητας των Ναζί να πετάξουν στο Διάστημα. Το ποια ήταν η τελική του μοίρα στις ΗΠΑ δεν αναφερόταν πουθενά στα έγγραφα.
Ούτως ή άλλως, οι Ναζί είχαν κάνει τόσο τεράστιο άλμα στην κατασκευή πυραύλων, ώστε κατάφεραν να βομβαρδίσουν τη βιομηχανία που ο Στάλιν είχε μεταφέρει πίσω από τα Ουράλια Όρη. Ο Ρούντολφ Ες μπόρεσε να το αποσιωπήσει, λέγοντας ότι η πυραυλική τεχνολογία των Ναζί ήταν πολύ πρωτόγονη και ότι χρησιμοποιούνταν μόνο για μη-κατευθυνόμενους πυραύλους που ουσιαστικά δεν ήταν πύραυλοι. Μπόρεσε να τους πείσει ότι οι ν-1 και ν-2 δεν ήταν πύραυλοι, αλλά μηχανές τζετ με τηλεχειριστήριο, που χρησιμοποιούνταν ως όπλο εκφοβισμού στην Αγγλία.
Ο Ες κατάφερε να δηλητηριάσει τις σχέσεις Αμερικής και Σοβιετικής Ένωσης, κάτι που τελικά κατέληξε σε απίστευτες εχθροπραξίες μεταξύ τους, γιατί ο Στάλιν έλεγε στους Αμερικανούς ότι οι Γερμανοί τον είχαν βομβαρδίσει χρησιμοποιώντας διαστημική τεχνολογία.
Ας το δούμε κάτω από αυτό το πρίσμα. Το Διάστημα ένα εγγενές εχθρικό περιβάλλον για κάθε εργασία, η μισή ατμόσφαιρα της Γης εκτείνεται λιγότερο από τρία μίλια [-4,8 χλμ] πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης, Τα στρατιωτικά αεροσκάφη και διαστημόπλοια εξαρτώνται από την ύπαρξη καθαρού αέρα, σφραγισμένου Σ ΕΝΑ προστατευμένο περιβάλλον, όταν φθάσουν σε ύψος περίπου 15 μιλίων [~24 χλμ], όπου η μεταφορά θερμότητας είναι υπέρμετρη και υπάρχει δηλητηριώδες όζον. Οι μηχανές τούρμποτζετ δεν λειτουργούν πάνω 20 μίλια [-32 χλμ]. Τα όργανα ένδειξης ύψους παύουν να λειτουργούν περίπου στα 28 μίλια [-45 χλμ]. Οι πύραυλοί πρέπει να λειτουργήσουν πέραν αυτών των ορίων και οι Γερμανοί είχαν κατασκευάσει τέτοιου είδους πυραύλους.
Όταν ο Δρ. Γκοντάρ κατασκεύασε τον πύραυλο του και οι Γερμανοί άρχισαν να κάνουν επανδρωμένες πτήσεις πυραύλων, είχαν τη δική τους εκδοχή αστροναυτών -τους Raummenner. Οι πρώτοι άνθρωποι που έσπασαν το φράγμα του Διαστήματος δεν ήταν Ρώσοι ούτε Αμερικανοί, αλλά μέλη της Raummacht – του Διαστημικού Σώματος. Αυτό το σώμα είχε δημιουργηθεί από ένα πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ του ,Χέρμαν Γκαίρινγκ και του Χάινριχ Χίμλερ. Ήταν συνδυασμένο με την καλοκαιρινή επίθεση Case Blue τον Μάιο 1942, όταν οι Γερμανοί ξεκίνησαν μια εκστρατεία βομβαρδισμών με τα αποκαλούμενα Sanger. Αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να κτυπήσουν τη βιομηχανική βάση του Στάλιν, ανά τα Ουράλια. Εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πτήσης περιόριζαν την αποτελεσματικότητα της εκστρατείας, αλλά με τον καιρό προκάλεσαν βαριές απώλειες και εμπόδισαν τη Σοβιετική Ένωση να προελάσει με γρήγορο ρυθμό.
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η σοβιετική προέλαση ήταν, συγκριτικά, πολύ αργή και διήρκεσε πολλά χρόνια. Το Sanger είχε σχεδιαστεί ως περιφερόμενο βομβαρδιστικό που μπορούσε να περιφέρεται την ατμόσφαιρα γύρω από τη Γη μετά από κάθε βομβιστική επίθεση, πετώντας ψηλά πάνω από την Κεντρική Αμερική

Και την Κίνα και να κάνει το πολύ μακρύ  ταξίδι της επιστροφής στη Γερμανία.

Οι Αμερικανοί δεν κατέλαβαν ούτε ένα δείγμα αυτών των βομβαρδιστικών, γιατί όλα βρίσκονταν σε θέση μάχης εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Με την παύση του πυρός, βρέθηκαν σε σοβιετικά χέρια μαζί με τον Μάγκνους, αδελφό του Βέρνερ φον Μπράουν. Ακριβώς όπως ο φον Μπράουν είχε επιδέξια οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση το διαστημικό πρόγραμμα των Αμερικανών, ο αδελφός του πέτυχε να οδηγήσει σε αδιέξοδο το Σοβιετικό διαστημικό πρόγραμμα. Δούλευαν, δηλαδή, ως σαμποτέρ, για να εμποδίσουν τους Αμερικανούς και τους Σοβιετικούς να φθάσουν τη γερμανική τεχνολογία. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλο μέρος των αμερικανικών και σοβιετικών διαστημικών προγραμμάτων έμειναν πολύ πίσω, γιατί υπονομεύθηκαν από εκπαιδευμένα στελέχη της γερμανικής επιστημονικής κοινότητας, όπως οι αδελφοί φον Μπράουν.

https://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_899.html

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα