Εθνικά Θέματα

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

2012-12-29 20:01
 
Τα κρίσιμα για την Ελλάδα εκείνα 24ωρα , ελληνικά και τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Το πρωινό της 27ης Μαρτίου καθώς τα ελληνικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον ελληνικό ουρανό, είχε γίνει αντιληπτό από τους πιλότους , ότι σε τακτά διαστήματα είτε έχαναν την επαφή μεταξύ τους , είτε με το κέντρο επιχειρήσεων, η ακόμα δημιουργούνταν ανυπέρβλητα και θορυβώδη παράσιτα….

Φυσικά μόλις αποκτούσαν επαφή επέστρεφαν στη βάση τους.

Ένα ελληνικό πολεμικό έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τούρκικο εναέριο χώρο ανάμεσα σε μια μοίρα τουρκικών αεροσκαφών .  Πέρασαν τρία λεπτά τρομερής αγωνίας για τον πιλότο , μέχρι να κατορθώσει ν΄ αποκτήσει επαφή με το διοικητή της μοίρας του.

Διατάχθηκε να επιστρέψει αμέσως .

Οι τούρκοι πιλότοι είχαν σαστίσει και ο επικεφαλής τους ζήτησε από την τουρκικη βαση αδεια να πολυβολησει τον εχθρο.

Ο ελαχιστος χρονος που χρειαστηκαν οι τουρκοι να συνεννοηθουν αλλα και για να επανακτησουν την ψυχραιμια τους , εσωσε τον ελληνα πιλοτο και το πολεμικο αεροσκαφος , καθως επίσης και την ίδια κατάσταση στο Αιγαίο.

Δυο φορές στη διάρκεια των τριών ημερών της κρίσης στο Αιγαίο τον Μάρτιο του 1987 , οι πιλότοι και των δυο πλευρών έχασαν εντελώς τον προσανατολισμό τους αλλά και την επαφή τους απόλυτα.

Ήταν ένα τραγικό θέαμα .

Οι ειδικοί της βάσης του Ακτίου , τους οδηγούσαν όπου εκείνοι ήθελαν…..

Στη μυστική κωδικοί γλώσσα της NSA οι πιλότοι και των δυο πλευρών πήραν την ονομασία :{οι τυφλοί του Αιγαίου}….

Η θυγατρική της NSA , η μυστική υπηρεσία GHCQ που είναι εγκατεστημένη στη Μ. Βρετανία είχε πείσει τα κεντρικά της NSA , ότι ο κ. Καραμανλής {τότε πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας } για λόγους αντιπολιτευτικούς προς τον Παπανδρέου , θα δημιουργούσε προβλήματα στη ροή του πολέμου…

Αλλά το σπουδαιότερο ήταν ότι οι πληροφορίες της θυγατρικής GHCQ ήταν ότι φλερτάριζε πάλι με τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ , από όπου είχε αποκολληθεί για να προσκολληθεί στην Τριμερή Επιτροπή.

Σκόπιμο θα ήταν πριν να τον επισκεφθεί ο {καθαριστής} Κλάρκ κερ να {νουθετειτο} κατάλληλα…..

Θα απεδείκνυε δε την πίστη του με την ολική {προσχώρηση} του {υποταγή του} στο καρτέλ πετρελαίου {ARAMCO} .

Αν δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις , τότε ο {καθαριστής} Κερ να προχωρούσε σε οριστικό {κλείσιμο}…

Επίσης μετά την αποχώρηση των ταγμάτων που θα έπαιρναν μέρος στην εισβολή κατά της Ελλάδας , τα οποία θύματα , αν υπήρχαν , να παραδινόταν στον Κερ κι αυτό γιατί δεν έπρεπε να φανεί η συμμετοχή νατοϊκών η αμερικανικών στρατευμάτων στην ένοπλη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας.

Ο Κλάρκ κερ θα παρελάμβανε τα πτώματα των στρατιωτών και αξιωματικών, θα τα … πότιζε με μια χημική ουσία που είχε φέρει μαζί του και η οποία θα τα εξαφάνιζε …

Μαζί με τα κοκάλα !…

Στους συγγενείς των θυμάτων θα εξέφραζαν τη {λύπη} τους και θα τους έφεραν ως αγνοούμενους οι οποίοι θα βρίσκονταν κάποτε !..Τόση ανθρωπιά !!;;;

Να μην χαλάσει το {πρεστιζ} της Αμερικής πάνω απ΄όλα …

Τελικά ο Παπανδρέου υπεχώρησε , η πολεμική σύγκρουση δεν έγινε τότε με την Τουρκία κι έτσι οι στρατιώτες των νατοϊκών δυνάμεων και η ομάδα SEALS επέστρεψαν αθόρυβα στη βάση τους.

Ο Καραμανλής αφοσιώθηκε απόλυτα στην Τριμερή , προσχώρησε στην ARAMCO και γι΄αυτό το 1990 εξελέγη και πάλι πρόεδρος της Δημοκρατίας ….

Η χώρα μας είχε απεγκλωβιστεί για την ώρα από τη δίνει του πόλεμου…..

 

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα