Εθνικά Θέματα

Ένοχα χέρια-ένοχες πράξεις

2012-12-29 18:10

Γερμανοι ΝΑΖΙ-Φραντς Γιόζεφ Στράους-στρατηγός Βέσσελ της BΝD -Γερμανό καγκελλάριο Σμιτ-και Ο Γκέρχαρντ Μέρτεν γιός του Μαξ Μέρτεν-

 
Ένοχα χέρια-ένοχες πράξεις
Ένα τηλεφώνημα στις 7 Ιανουαρίου 1979 από τον καγκελλάριο Σμιτ έφερε τον Ρέντμαν στο Γκότενσμπεργκ της Βόννης. Εκτός από τον Γερμανό καγκελλάριο, παρών στη συνάντηση ήταν ο Φραντς Γιόζεφ Στράους, ο Χέρμπαν Αμπς, πρόεδρος της DRESDENER BANK, ο Βάλτερ Χέσελμπαχ, πρόεδρος της τράπεζας GEMEINWIRT-SCHAFT, ο στρατηγός Βέσσελ της BΝD (γερμανικής ΚΥΠ) και ο Σάϋρους Βανς ( ογνωστός Σάϋρους Βανς, που είναι μεσολαβητής για το «Μακεδονικό» Σκοπιανό πρόβλημα).
Θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση και προώθηση της Αλβανίας-ήταν απαίτηση της ΚΙΝΑΣ, όπως τον διαβεβαίωσε ο Στράους- και της Γιουγκοσλαβικής «Μακεδονίας, όπως ονόμαζαν τα Σκόπια.
«Επειδή κάποτε θα τεθεί θέμα αυτονόμησης, θα πρέπει από τώρα να θέσουμε τα θεμέλια γι’ αυτό…» είπε ο καγκελάριος Σμιτ. Κοίταξε τον Βανς στα μάτια με κατάπληξη. Εκείνος περιορίστηκε σε ένα χαμόγελο. Μ’ ένα νεύμα του ο Σμιτ συνέχισε.
«Στην κατάλληλη στιγμή θα πρέπει να πιέσουμε την Αθήνα και το Βελιγράδι, όταν το πρόβλημα έρθει στην επιφάνεια από τον ίδιο το λαό της «Μακεδονίας»Σκόπια. Χρειαζόμαστε της «Μακεδονία»και την Αλβανία ως «Θύλακες» της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Έχουν τεράστια στρατηγική και εμπορική σημασία. Έχουμε προγραμματίσει και έναν τρίτο «Θύλακα» κάπου ανάμεσα στην Πολωνία, Τσεχοσλοβακία και Γερμανία. Θα δούμε που θα τοποθετηθεί αυτός ο θύλακας. (Σήμερα ξέρουμε ότι είναι η Σλοβακία). Η Παρασκευή και διακίνηση ουσιών (ναρκωτικών εννοούσε) καθώς και μαύρων όπλων (εννοούσε λαθραίων), θα μπορούν να γίνουν από αυτές τις χώρες –θύλακες.

Τόσο στην Αλβανία όσο και στη «Μακεδονία» Σκόπια θα εγκατασταθούν θυγατρικές των εταιριών πετρελαίου. Θα πρέπει επομένως να έχουν ένα σταθερό καθεστώς…..».
«κι εγώ που και πως μπορώ να σας φανώ χρήσιμος. Δεν νομίζω ότι είναι συνετό», είπε ο Τζων Ρέντμαν, ( ο Τζων Ρέντμαν ήταν ο σύνδεσμος του ΝΑΤΟ με μυστικές υπηρεσίες) ……» να ασχοληθώ. Ούτε είναι σοφό να περιπλέξετε την κατάσταση σε εκείνη την ευαίσθητη περιοχή. Θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την ΕΛΛΑΔΑ που…..».
«Μα δεν έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε πρόβλημα με την Ελλάδα ή τις γειτονικές χώρες. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ της περιοχής….», είπε διακόπτοντας τον Σάϋρους Βανς. Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ είχε αποφασίσει να καταδείξει τη δύναμή της στην Μπίλντεμπεργκ.

Η αναγκαιότητα της επιλογής από την πλευρά του ήρθε πάλι στην επιφάνεια. Αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν πάλι το ίδιο κι ο Ρέντμαν δεν θα έφευγε ΖΩΝΤΑΝΟΣ από την συνωμοτική συγκέντρωση. Θα έπαιζε το παιχνίδι τους και μέσα στο ίδιο το παχνίδι θα έπαιζε κι αυτός το δικό του. Αν είχε την ευκαιρία φυσικά.
ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ διέθεταν για την Αλβανία προκειμένου να «βοηθηθεί» ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ και 20 ΕΙΚΟΣΙ εκατομμύρια δολλάρια ακόμα θα μοιράζονταν στ άμεσο περιβάλλον του ( 10-ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πήρε ο ΜΠΕΡΙΣΑ, σημερινός πρόεδρος της Αλβανίας).
60-Εξήντα εκατομμύρια θα έπαιρνε ο Γκλιγκόρωφ, ο τέως πρόεδρος των Σκοπίων, για τον προσεταιρισμό Σκοπιανών γύρω του για τη δημιουργία αυτόνομου κρατιδίου στην κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, είχαν εγκριθεί 400 Εκατομμύρια δολλάρια για την κατασκευή δύο εργοστασίων επεξεργασίας ΚΟΚΑΪΝΗΣ το ένα και ΗΡΩΪΝΗΣ το δεύτερο.
3/11/1997: Γκλιγκόροφ, Γιλμάζ, Μιλόσεβιτς στη Βαλκανική διάσκεψη της Κρήτης
Αργότερα δημιουργήθηκε η κατάλληλη υποδομή για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ όπλων.

Δύο ώρες αργότερα ο Ρέντμαν πετούσε με τον αρχηγό της BND για Μόναχο. Από εκεί κατευθύνθηκαν στο προάστιο Πούλαχ, όπου υπήρχε (και υπάρχει) το στρατηγείο της γερμανικής ΚΥΠ (BND).

Πρίν την αναχώρηση, ο πρόεδρος της τράπεζας GEMEINSCHAFT του παρέδωσε τα ανάλογα τσεκς με τα ποσά που προανέφερα. Στην…. Προσπάθεια είχε συμβάλει ευγενικά και ο πρόεδρος της τράπεζας DRESDENER BANK…!!!!

Έτσι έφτασαν στο στρατηγείο της BND, ευγενικά και διακριτικά. Εκεί, βρέθηκαν στο γραφείο του αρχηγού, κατέφθασε και ο « σύνδεσμος» ΣΚΟΠΙΩΝ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
(οι υπόλοιποι μεγαλόσχημοι της σύνταξης του Γκότενσμπεργκ είχαν φύγει ο καθένας ξεχωριστά, όπως είχαν έρθει).
 
Το όνομα του ήταν Γκέρχαρντ Μέρτεν, όνομα με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα. ….. Ο Γκέρχαρντ Μέρτεν λοιπόν ήταν γιός του Μαξ Μέρτεν, του ΝΑΖΙ εγκληματία πολέμου, ο οποίος διέπραξε σωρεία εγκλημάτων στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής κατά Εβραίων και Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Γκέρχαρντ Μέρτεν ανήκε στη χρυσή νεολαία του Χίτλερ, όταν ο πατέρας του είχε τις προαναφερόμενες δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Τελικά, ο Γκέρχαρντ έγινε αξιωματικός των SS στη Γερμανία. Ο πατέρας του ήρθε στη Θεσσαλονίκη (βλέπε παγκόσμιοι εντολοδότες, σελ. 370), όπου τον συνέλαβε – μετά από ολιγωρίες του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή- ο εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ταρασουλέας.
Τον φυλάκισε τελικά στην Αθήνα, από όπου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ με ΝΔ 4016/5-11-1959 τον αποφυλάκισε και τον έστειλε στη Γερμανία καθαρό και αμόλυντο…….
Ο μεν Καραμανλής έφτασε στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο δε εισαγγελέας πρωτοδικών Ταρασουλέας έφτασε στο βαθμό του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά η καριέρα του διακόπηκε απότομα, ΟΤΑΝ…. η 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ τον πυροβόλησε στα πόδια και τον έστειλε για το υπόλοιπο του βίου του στο σπίτι του….. ΤΥΧΑΙΟ; ΟΧΙ…………..!!!!!!!!!!!!!!

Προσέξτε τις συμπτώσεις: Κ. Καραμανλής το 1960, πρωθυπουργός της Ελλάδας, με το πατέρα ΜΕΡΤΕΝ φανερά « τοποθετημένο» στην κρίσιμη στιγμή.

Το 1978 με πρωθυπουργό πάλι τον Κ. Καραμανλή και με το γιό ΜΕΡΤΕΝ μυστικά τοποθετημένο πάλι στην κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα.
Τελικά οι γερμανικές ερινύες με τη μορφή του ΜΕΡΤΕΝ κυνηγούσαν τον Κ. Καραμανλή, υποδηλώνοντας έτσι ότι ο πολιτικός, αν κάποτε περιπέσει σε σφάλματα κατά των συμπολιτών του (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΔΟΞΟΥΛΑ-ΤΑΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ στην κατοχική Θεσσαλονίκη κλπ.), έρχονται οπωσδήποτε κάποτε για να σου θυμίσουν της σκοτεινή πλευρά της νιότης…..
Με τον Γκέρχαρντ Μέρτεν λοιπόν, το ΝΑΖΙ, θα συναντούσαν τον άνθρωπο του Γκλιγκόρωφ ή τον ίδιο, να του παραδώσουν τα χρήματα και τις οδηγίες της γερμανικής ΚΥΠ, οι οποίες είχαν υπογραφεί από την ΤΡΙΜΕΡΗ μέσω της NSA.

Στην Αλβανία θα « περνούσαν» τα χρήματα για το Χότζα μέσω του πρεσβευτή του στη Γερμανία.

Την « έκτακτη» βοήθεια προς το περιβάλλον του για την αποσταθεροποίηση θα την παρελάμβανε ο ΣΑΛΗ ΜΠΕΡΙΣΑ (σημερινός πρόεδρος της Αλβανίας), ο οποίος είζε πάει στο Μόναχο μέσω Παρισίων για το σκοπό αυτό.

Θα έμενε για 24 ώρες στο ξενοδοχείο «PARK HOTEL» του Μονάχου. Ο αρχηγός της BND πληροφόρησε τον Ρέντμαν ότι και το ΒΑΤΙΚΑΝΟ έχει « συμβάλει» οικονομικά και στις δύο άλλες υποθέσεις. Δεν ξαφνιάστηκε. Απόρησε μόνο όταν λίγο πριν αναχωρήσει με το ΝΑΖΙ ΜΕΡΤΕΝ από το Πουλάχ, ο μονσινιόρ Μπενέλι τον ζήτησε στο τηλέφωνο για να του τονίσει με δραματικά ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΗ έμφαση να μην ξεχάσει να υπενθυμίσει «εις τους δοκιμαζόμενους από το κομμουνιστικό καθεστώς ότι το ΒΑΤΙΚΑΝΟ συμμετέχει, με τη βοήθεια του θεού, με τις μικρές του δυνάμεις, εις τον αγώνα τους»….κλπ…κλπ…

« Εκείνοι είναι άθεοι, Μονσινιόρ…», του είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο ο Ρέντμαν, « κι εσείς δεν έχετε το θεό σας!....»

Αθανάσιος Στριγάς
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.

Στη συνέχεια με κάθε λεπτομέρεια πώς πληρώθηκαν ο, ΣΑΛΗ ΜΠΕΡΙΣΑ Αλβανία, ο, Γκλιγκόρωφ για τα Σκόπια και πολλές άλλες λεπτομέρειες ….

 

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα