Εθνικά Θέματα

Οι Κρυμμένοι Βασιλιάδες της Ευρώπης

2013-01-01 16:30
Otto und Karl von Habsburg im Europa-Parlament in Straßburg.
Ο Otto von Habsburg ήταν οπαδός του Πανευρωπαϊκού Κινήματος΄ είναι υποστηρικτής μιας νέας Ευρωπαϊκής Τάξης, στην οποία η αριστοκρατία θα κατέχει όλες τις θέσεις ηγεσίας. Ο Otto von Habsburg έχει πεθάνει, αλλά έχει ένα γιό, τον Karl, ο οποίος είναι ικανότατος για να διαδεχθεί τον πατέρα του και ν’ αναλάβει τα ηνία.

Ίσως από δω και πέρα να γίνεται ολοένα και συχνότερα λόγος για τους γαλαζοαίματους άνδρες και γυναίκες. Ένα πράγμα, όμως είναι σίγουρο: ο Karl von Hapsburg και άλλα της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας- είτε εκθρονισμένοι είτε ακόμα στη θέση τους-αποτελούν μια εκπληκτικά σημαντική φωνή στα πράγματα της σημερινής Ευρώπης.
 
Ανάμεσα σ’ αυτές τις προσωπικότητες είναι ο εκθρονισμένος μονάρχης της Ρουμανίας Μιχαήλ ο Πρίγκιπας Carl von Schwarzenberg , αρχηγός του οίκου των ευγενών, που κάποτε ήλεγχε την Τσεχοσλοβακία, ο Πρίγκιπας Βερνάρδος και η Βασίλισσα Τζουλιάνα, που συνεχίζουν να βασιλεύουν στην Ολλανδία, ο εκθρονισμένος Βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών ΙΙ, ο πρώην βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, και πολλοί άλλοι.

Είναι αξίωμα της ιστορίας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όλως τυχαίως, ο Otto von Habsburg, που πέθανε, θα ήταν βασιλιάς της Ουγγαρίας, αν η αυτοκρατορία των Αψβούργων δεν είχε εκπέσει, συχνά τον αποκαλούσαν «Κρυμμένο Βασιλιά της Ευρώπης».

Επίσης λέγεται ότι είχε δηλώσει «Η στιγμή της αναγέννησης της δυναστείας βρίσκεται σ’ ένα ευτυχέστερο αύριο, όταν μια νέα Ευρώπη, εξαγνισμένη μέσω ενός ΠΟΛΕΜΟΥ, θα υποστεί μια βαθιά αναδόμηση».
 
Ο Otto von Habsburg είχε δραστηριοποιηθεί έντονα προς αυτόν το σκοπό, δίνοντας ομιλίες σε διάφορες ομάδες, όπως οι Ιππότες του Κολόμβου, οι οποίοι αποτελούν τους αντίστοιχους Ελευθεροτέκτονες του Καθολικισμού, καθώς και σε άλλες πολιτικές και οικονομικές ομάδες της Ευρώπης.

Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι έχει μια κόρη, την οποία ονόμασε Βαλπουργία (γεννημένη το 1958 ). Πόσο μεγάλη σύμπτωση μπορεί να είναι το γεγονός ότι η Βαλπούργια Νύχτα συνιστά μία εκ των Ιερότερων Εορτών των Μαγισσών και των Σατανιστών;

Otto von Habsburg Funeral

https://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_421.html

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα