Εθνικά Θέματα

Πικρές νύχτες στην Ελλάδα

2013-01-01 17:00
Η Μι5 προωθεί τον Γρηγόρη Λαμπράκη στο ρόλο του ειρηνιστή. Ήδη όμως έχει προηγηθεί ο Μίκης Θεοδωράκης με την ΕΔΑ (δηλ. το ΚΚΕ), ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πυρήνα. Όλοι οι νεολαίοι, αριστεροί και ανένταχτοι προσχωρούν στο κίνημα ειρήνης της ΕΔΑ κάτω από τον έλεγχο του Μίκη Θεοδωράκη.


Με ΕΝΤΟΛΗ της ΜΟΣΧΑΣ το ειρηνιστικό κίνημα περιέρχεται στον έλεγχο του Γρ. Λαμπράκη. Νέος, κατηρτισμένος επιστήμονας, αθλητής, με αξιοπρεπή εμφάνιση, μαγνήτιζε την νεολαία. Με τα συνθήματά του, ενθουσίαζε τους οπαδούς της αριστεράς με την πλατύτερη έννοια, προκαλούσε όμως νευρικότητα στην ΗΓΕΣΙΑ του ΚΚΕ, που αποτελείτο από μια κάστα αγράμματων και κομπλεξικών νάνων της πολιτικής.

Στη δεξιά και κεντρώα παράταξη προκαλούσε ωδίνες. Κι όταν προκαλούνται ωδίνες ο τοκετός είναι αναπόφευκτος…!!.

Οι Σοβιετικοί με τους Άγγλους παίζουν το παιχνίδι τους. ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά κατόρθωναν και δημιουργούσαν ένα κεντροαριστερό σχήμα με επί κεφαλής τον Γρηγόρη Λαμπράκη, όχι μόνο θα εξαφάνιζαν τους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά οι Αμερικανοί θα υποχρεώνονταν να αλλάξουν πολιτική. Θα αναγκάζονταν να υπολογίζουν ένα τέτοιο σχήμα σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, οπότε οι Άγγλοι και οι Σοβιετικοί θα έβγαιναν κερδισμένοι. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; Θα την τηρούσαν, με διαφορετικούς όρους βέβαια..

Οι Αμερικανοί όμως, έχουν αναλυτές, έχουν χαφιέδες και στο μικρότερο σωματείο στην ΕΛΛΑΔΑ, στο μικρότερο χωριό. Ανθρώπους που κανείς δεν φαντάζεται και δεν υπολογίζει…

Πριν φύγει ο Φράνκ Καρλούτσι από την Αθήνα, δίνει εντολή στον Α. Παπανδρέου να φτιάξει ένα αντι-ΙΔΕΑ. Μια οργάνωση που να αποτελείται από στρατιωτικούς, όχι απαραίτητα δημοκρατικούς. Του σύστησε να έρθει σε επαφή με τον Στρατηγό Γρίβα και τους Δημήτρη Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά, Αραπάκη. Αυτός θα παρείχε πολιτική κάλυψη. Εκείνοι θα έφτιαχναν την οργάνωση.

Υπάκουος ο Παπανδρέου Ανδρέας έφτιαξε τον ΑΣΠΙΔΑ. Σκοπός της οργάνωσης ήταν να προωθήσουν δικούς τους αξιωματικούς, δηλαδή του ΚΑΡΤΕΛ και της NSA στο ελληνικό στράτευμα, να παραγκωνίσουν τους βασιλόφρονες, τους αγγλόφιλους και τους αμερικανόφιλους, των ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΡΤΕΛ.

Οι ελληνόφιλοι αξιωματικοί;

Να πήγαιναν σπίτι τους ή να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΝ στα παραγγέλματα των ξένων αφεντικών…

Αποσπάσματα από το βιβλίο Παγκόσμιοι Εντολοδότες.
Αθ. Στριγάς.

Σχόλιο: Έχετε ακόμα απορία για την κίνηση του ανεκδιήγητου Μπεγλίτη πρίν ένα χρόνο για τις καρατομήσεις στον Ελληνικό Στρατό; Όσοι έχουν διαβάσει δεν έχουν καμμία απορία. Το θέμα είναι πότε θα γυρίσει ο ΗΛΙΟΣ; Ο Ελληνικός ο άσβεστος......

https://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_891.html

 

Πίσω

Αναζήτηση στο site

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα